Ajattelin siis tässä vähän kertoilla meidän Thaimaan reissusta joka oli 2.12-16.12.08. Tässä on ollut vähän koulukiireitä ja normaalin elämänrytmiin sopeutuminen loman jälkeen on ottanut aikansa.

Oltiin siis Thaimaassa Phuketin saarella joka on etelä Thaimaata. Hotellilta käveli 0,5 kilsaa Patong beachille ja Kamala beachillaki käytiin uimassa. Tykkäsin paljon reissusta. Aurinko paistoi melkein tauotta mutta ei olllut aivan liian kuuma.

Thaimaassa hintataso on alhainen ja katu kaupustelijalta voi ostaa feikki Dolce& Gabbana laukun naurettamaan hintaan. Thaimaalaiset ovat iloisia huolettomia ihmisiä. Ruoka on hyvää ja varsinkin turisti alueilla siitä tehdään niin mietoa että pahimmatkaan pullamössö lapset eivät sitä voisi tuliseksi kutsua. Hygienia taso on hyvä kunhan muistaa olla taputtelematta jokaista kulkukoiraa tai katukauppiasta.

Phuketin saarella nähtävyyksiä oli iso temppelialue Wat Chalong, James Bond island Phang Nga, Iso 20 metrinen Buddha patsas, eteläkärjen upeat maiset jne.Muuta aktiviteetteja olivat shoppailu, snorklaaminen (upeaa oli!) ja sukeltaminen , arskan otto, uiminen, ja turisti rannoilla pääsi huristamaan vesijetillä tai lentelemän riippuliitoa (?) veneen vetämänä, safarilla oli myös kivaa mentiin norsuratsastukselle, nähtiin apinoita ja vesipuhvelia. Myös transvestiitti show Simon Cabaret ja eläinesitys Fantasea olivat hienoja. Phuketin saarelta löytyi myös eläintarha,orkideapuutarha ja perhospuutarha sekä akvaario

Muuta ei nyt tule mieleen mutta editoin jos muistan. Reissu oli hieno ja pakko kai sinne thaimaaseen on palata sitten vanhempana. Suosittelen.

PS Liitän oheen pari matkuvaa

1231866302_P1000166.JPGJames Bond saarelta tädin vieressä poseeraan



1231866398_P1000577.JPG Kamala beachiltä... ei se niin kamala ollut! :D

Lisää kuvia täällä